Slide mooie auto-belettering almere skyline almere autobelettering Slide Slide

Autoreclame

Autoreclame? Wij verzorgen met vakmanschap uw mobiele reclame! Bekijkt u de bijgevoegde foto’s en lees nog even onze tekst onder de foto’s.

Het maakt helemaal niet uit of u een enkel voertuig of een heel wagenpark wilt laten beletteren. Wij staan net zo vakkundig en enthousiast paraat voor een eenvoudige autoreclame als met een uitgebreide full colour presentatie. Of het gaat om belettering met gesneden letters, full colour of een meer luxe uitstraling – dit behoort allemaal ook tot onze mogelijkheden

Autoreclame is nog altijd de meest effectieve vorm van reclame. Hoofdzaak is, dat, eenmaal op de weg uw reclame zich verspreid zonder dat er advertenties aan te pas komen, dat er als het ware geen ontkomen aan is. Deze eenmalige autoreclame zorgt ervoor dat je het niet weg kunt zappen, wegklikken, of afzetten zoals bij een radio. Er wordt zelfs geen pagina omgeslagen in een reclameblad. Nee hoor! Een bedrijfsauto die veel op drukke wegen rijdt, wordt per maand door bijna tweehonderdduizend personen bekeken. Of u voorbij schiet of blijft steken in een file, of uw auto voor het bedrijf geparkeerd staat of ergens bij een klant. In alle gevallen gaat uw reclame sneller van mond tot mond. En ziet u het al voor u: dit kan makkelijk oplopen tot meer dan twee miljoen impressies per jaar. In relatie tot de kosten is autoreclame dan ook zeer efficiënt en doeltreffend. Het maakt u heel herkenbaar in eigen omgeving en het vergroot dus uw naamsbekendheid.

Hoe u ook voorbij wilt rijden of stil zult blijven staan…. wij vertalen uw wensen in een pakkend ontwerp! Mocht u vrijblijvend een offerte aan willen vragen, neemt u dan even contact met ons op.