Textielframes en Binnenreclame

Binnenreclame kan een warm gevoel van thuiskomen geven. Zo wil je toch je toekomstige klanten verrassen! Doe even wat inspiratie op bij menige foto en laat je nog wat meer informeren onder aan de pagina.

Draait het binnen alleen om reclame? Als het goed is, dan heb je dat buiten al aardig voor elkaar gebracht – de stap naar binnen is immers al genomen! Doe je, wat je doet, met veel passie, dan is het ook én voor jezelf én voor anderen niet zo’n grote stap om binnen je werkomgeving een belettering of een full colour textielframe toe te passen. Met veel zorgvuldigheid hebben we al menige klant met binnenreclame een fijne sfeer bezorgd. We hebben daarvoor enorm veel mogelijkheden.

Verder hebben we natuurlijk een uitgebreide kennis van het werken met diverse folies waarmee we elke belettering kunnen maken die u graag wilt hebben. Ook deze folies zijn er in vele kleuren en de kwaliteit is zodanig dat u ze na verloop van tijd van de muur kunt halen zonder deze te beschadigen. Binnen gebruiken we altijd een matte kleurfolie. De reden daarvan is dat we op die manier geen lichtschittering teweeg brengen. Het kan ook voorkomen dat u een muur zonder gladde ondergrond hebt; in dat geval gebruiken we een glashelder perspex paneel die we met afstandhouders ter plekke bevestigen. En er bestaan nog veel meer materialen waar we mee kunnen werken.

Tevens kunnen wij uw aangeleverde foto printen op een full colour textieldoek en deze voor u vakkundig monteren op de plek die gewenst is. Het doek welke is voorzien van een pees plaatsen wij dan in het frame, en kan gewenst na verloop van tijd weer in een handomdraai vervangen worden voor een nieuw item zonder al te hoge kosten.

Vraagt u zich wat mogelijk is? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om ter plekke het een en ander te beoordelen. Dus wilt u binnenreclame achter uw balie of receptie, in uw bedrijfskeuken of toilet nodig ? U vraagt maar en wij draaien!

Of maak een keuze uit de vele quotes en leuke teksten onder Zakelijke Nederlandse of Engelse teksten, die u kunt bestellen via onze webshop  www.mooiopdemuur.nl.