Slide Slide Slide

Full Colour Binnenframes

Een aluminium textielframe zorgt voor sfeer en heeft een hoge attentiewaarde in winkels, kantoren, showrooms, of voor uw eigen interieur. Deco Top Vorm Belettering kan deze voor u vakkundig monteren op de door u gewenste plek. Voor het frame heeft u keuze uit aluminium, zwart of wit profiel.  Wij produceren en monteren deze vakkundig op locatie in elk gewenst formaat!

Het doek (Dekostof) welke is voorzien van een pees plaatsen wij dan in het frame. De afbeelding kan indien gewenst na verloop van tijd in een handomdraai vervangen worden!. Wij hebben een prachtige collectie abeeldingen die geschikt zijn om te vergroten. Check https://www.signbiblio.com voor de mogelijke gratis afbeeldingen. Wilt u liever een eigen foto in het frame dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem! Informeer naar de aanleverspecificaties van de foto.

Dekostof is het materiaal voor peesdoeken. Het is mat en helder en door onze printtechniek trekken de kleuren in het weefsels van het doek. Je kunt het zelfs wassen en strijken.  Het peesdoek heeft rondom een platte siliconen pees, waardoor het spannen in een textielframe heel eenvoudig is. Het is een soepel polyester doek met een fijne structuur en een matte uitstraling.  Dekostof kenmerkt zich door krachtige kleuren, een lange levensduur en heeft bovendien een B1-certificaat.