Matte Raamfolie

Hieronder ziet u een heel aantal foto’s van plekken waarop een matte raamfolie is toegepast. Neemt u een kijkje en vergelijk dat eens met uw eigen wens om uw bedrijf of woning een chiquere uitstraling te geven.

Zouden we het op onze website hebben over etched glass folie dan weet niet iedereen direct waar we op doelen, maar als we zeggen gezandstraalde of melkglasfolie dan dringt het wel door. Deze folie is inmiddels zeer populair geworden!

Een bestaande gevel van glas of een raam- of deurpartij krijgt door het aanbrengen van zo’n matte raamfolie een geheel ander uiterlijk. Naast voldoende daglicht zorgen grote raampartijen ook voor ongewenste inkijk en soms teveel aan zonlicht. Hiervoor is de speciale, zelfklevende folie ontwikkeld. Deze half transparante folie is er ook in diverse soorten. Je kunt het sowieso al bestellen als zonwerende raamfolie. Dan heb je meteen twee vliegen in één waard om het rustig te overwegen! Je kunt er heel wat creatieve ideeën in kwijt.  En door het gebruik van computergestuurde snijplotters is elke vorm dan ook mogelijk. Strepen, blokken, stippen, enzovoort in alle soorten en maten. Ook logo’s teksten en beeldmerken. Alles kan geproduceerd worden. Matte raamfolie wordt altijd op maat gemaakt en aangebracht.

Deze zelfklevende folie, ook juist wel eens tegenstrijdig statische folie genoemd, wordt geplakt op plekken die meer privacy nodig hebben, zoals een kantoorruimte aan huis, de badkamer, een voordeur, keukenraam, etc. Daarnaast leent de matte raamfolie zich ook voor het uitsnijden van uw bedrijfslogo of beeldmerk waardoor de uitstraling van een gebouw of kantoor wordt opgewaardeerd. Maar ook in uw woning staat u er versteld van hoeveel toepassingen er kunnen zijn. Je zou er bijna verslaafd aan worden!

Wij kunnen met trots vermelden, dat we bij uiteenlopende bedrijven allerlei mooie ontwerpen hebben aangebracht. Zeker ook hele eenvoudige, die toch een chique uitstraling geven aan de omgeving waar het geplaatst is.

Zowel in diverse kantoren, het Flevo Ziekenhuis, het gemeentehuis van Almere, dansstudio, sportzalen en zoveel meer, maar vooral ook bij veel particulieren is deze matte raamfolie reeds een uitverkoren toepassing.

Hebt u zin om uw bedrijf of woonhuis eens een chique opleving te geven? En wilt u dit “folie-avontuur” ook met ons beleven? Dan horen we dat graag van u!