Slide snijletters raambelettering almere raamreclame noorderplassen almere Slide Slide Slide

Raambelettering

Alle gewenste logo’s, lettertypes en full colours zijn leverbaar voor raambelettering. Neem een kijkje bij de foto’s en doe verschillende indrukken op!

Raambelettering is een vorm van decoratie – bijna kunst mag je wel stellen! Veel bedrijven en winkels maken er dus prachtige plaatjes van. Met deze vorm van beletteren trekken ze de aandacht van hun toekomstige klanten. En wij mogen die plaatjes vervaardigen! Een ware eer om met full colour raamfolies (ook wel etched glass folies genoemd), snijlogo’s of –teksten (applicatieteksten) deze raambelettering tot een kunststuk te produceren. En dan mogen we het nog met trots bij u plaatsen ook. Dit terwijl menige klant in spe dan ondertussen al bij uw winkel of bedrijf stil staat, zich realiserend dat er weer een nieuwe zaak bij is gekomen of dat hij of zij hier voorheen achteloos voorbij is gelopen!

Wist u trouwens dat we raambelettering aan de binnen- en de buitenzijde van uw raam kunnen plakken? Dat gaat uiteraard in nauwkeurig overleg met u. In bepaalde wijken kan men kiezen voor de binnenzijde i.v.m. het tegenhouden van vandalisme. Wij snijden dan de letters uiteraard in spiegelbeeld. We geven wel toe dat beplakking aan de buitenzijde weer het voordeel heeft dat de kleuren harder en beter overkomen. Er zit dan immers geen glas tussen dat de kleur kan omvormen.

De raambelettering is leverbaar in 30 verschillende kleuren, maar de letters zelf zijn minstens in 100 kleuren toeleverbaar. We adviseren de klant meestal om lichte tinten folies te gebruiken bij toepassing op ramen. De reden is dat raamvlakken veelal op afstand donker overkomen. Lichte raambelettering geeft dan het meeste contrast.

Het materiaal bestaat uit hoge kwaliteit snijfolies van 70 micron dik. Het bestaat uit polymeer vinyl en is geschikt voor minimaal 7 jaar buitengebruik en bestand tegen alle weersomstandigheden. Schoonmaakmiddelen zijn ook geen enkel probleem voor deze duurzame folies.

U kunt natuurlijk een eigen ontwerp aanleveren. Bijvoorbeeld tekst of een logo. De belettering is leverbaar vanaf 10 x 10 cm tot 600 x 59 cm.

Ook een tijdelijke raambelettering met bijvoorbeeld een aankondiging van een opening tijdens de verbouwing van een pand. Hiervoor gebruiken wij een folie die weer makkelijk te verwijderen is.

Uiteindelijk kunnen we over dit onderwerp nog heel wat uitweiden, maar de belangrijkste info hebben wij u niet onthouden. Wij zien u graag voor nadere uitleg tegemoet. En wilt u een offerte aanvragen, neemt u gerust contact met ons op.