Slide Slide

Raamfolie Mat particulier

Raamfolie mat als anti inkijk, fijn als er geen inkijk meer is en niemand meer naar binnen kan kijken, maar je nog wel dezelfde lichtval houdt. De glas raamfolie (matte gezandstraalde uitstraling) wordt geplakt op plekken als uw voordeur, keukenramen, badkamer, balkonglaswanden,etc. Deze hoogwaardige folie geeft dus veel privacy en heeft ook een zonwerende werking. Wij monteren deze vakkundig voor u. Tevens leent de raamfolie zich voor het uitsnijden van uw huisnummer, familienaam of een leuke afbeelding of stripping. Hieronder ziet u een heel aantal foto’s van plekken waarop een matte raamfolie is toegepast.

Zouden we het op onze website hebben over etched glass folie dan weet niet iedereen direct waar we op doelen, maar als we zeggen gezandstraalde of melkglasfolie dan dringt het wel door. Deze folie is inmiddels zeer populair geworden!

Een bestaande gevel van glas of een raam- of deurpartij krijgt door het aanbrengen van zo’n melkglas raamfolie een geheel ander uiterlijk. Naast voldoende daglicht zorgen grote raampartijen ook voor ongewenste inkijk en soms teveel aan zonlicht. Hiervoor is de speciale, zelfklevende folie ontwikkeld. Deze half transparante folie is er ook in diverse soorten. Je kunt het sowieso al bestellen als zonwerende raamfolie. Dan heb je meteen twee vliegen in één waard om het rustig te overwegen! Je kunt er heel wat creatieve ideeën in kwijt.  Alles kan geproduceerd worden. Melkglas raamfolie mat wordt altijd op maat gemaakt en door ons aangebracht.

Hebt u zin om uw woonhuis eens een chique opleving te geven? En wilt u dit “folie-avontuur” ook met ons beleven? Dan horen we dat graag van u!