Raamfolies mat & Glasfolies zonwerend

Matte raamfolie als anti inkijk, fijn als er geen inkijk meer is en niemand meer naar binnen kan kijken, maar je nog wel dezelfde lichtval houdt. De glas raamfolie (matte gezandstraalde uitstraling) wordt geplakt op plekken als uw voordeur, keukenramen, badkamer, etc. Deze hoogwaardige folie geeft dus veel privacy en heeft ook een zonwerende werking. Wij monteren deze vakkundig voor u. Tevens leent de raamfolie zich voor het uitsnijden van uw huisnummer, familienaam of een leuke afbeelding of stripping. Ook kunnen wij de ramen van uw bedrijfspand of kantoor voorzien van deze zandstraalfolie waaruit uw huisstijl of een ander element is gesneden.

Bij ons is het ook mogelijk om zonwerende raamfolie op uw ramen te monteren, waardoor u de opwarming van het glas kan reduceren tot maar liefst 80%. Zo houdt u het klimaat binnen optimaal, lekker koel én de zon buiten.Zie ook deze schattige kleine familie van vier personen die hun woning verandert in een comfortabele ruimte met LLumar glasfolie. Zij hoeven niet te vrezen voor hitte, schittering of zonschade.  Bekijk film: http://bit.do/www-youtube-zonwerende-folie

Hieronder ziet u een heel aantal foto’s van plekken waarop een verduisterende raamfolie is toegepast. Vergelijkt u dat eens met uw eigen wens om uw woning of bedrijf een chiquere uitstraling te geven.

Zonwerende Raamfolie

Zon- en warmtewerende raamfolie voor montage aan de binnenzijde van uw glas vermindert de warmte-instraling van de zon en schitteringen. Ook filtert deze  glasfolie de UV-straling. Objecten en meubilair zijn dan ook tevens beschermd.

Wij hebben gekozen en adviseren de Silver 20 zonwerende folie voor een natuurlijk zicht naar buiten en een mooie uitstraling voor uw bedrijfspand of huis. De folie laat meer dan genoeg licht door, zodat het in de kamers of ruimtes nauwelijks donkerder wordt. Ze verfraaien gebouwen en woningen zijn het hele jaar werkzaam, bij zowel hoog– als laagstaande zon.  Er kan nog vaag naar binnen worden gekeken als men zich dicht bij het glas bevindt. Deze zonwerende raamfolie komt in alle testen,  door onze leverancier gedaan, het beste uit de bus.

We hebben deze zonwerende raamfolie dan ook standaard op voorraad zodat wij snel voor u kunnen monteren en we kunnen zo dus een comfortabel werkklimaat creëren voor u en al uw medewerkers. Daarmee bent u vast en zeker voorbereid op de steeds langer durende zomers.

Toepasbaar op elk type vlakglas.

Dankzij de allernieuwste technieken is deze raamfolie ontwikkeld; een folie die wél de zonnewarmte reflecteert, maar niet vasthoudt en dus minder warmte opbouwt. Hierdoor blijft het koeler en aangenamer. Wij monteren de glasfolie aan de binnenzijde van het glas, een perfecte uitkomst omdat montage aan de buitenzijde vaak lastig is en hogere kosten met zich mee brengt.

Samenvattend is dus deze raamfolie de oplossing voor u. Een tegenstelling tot  dure zonneschermen of screens, die onderhouden  moeten worden. Dat brengt hoge kosten met zich mee, zowel in aanschaf als in onderhoudscontracten.

Voordelen van zonwerende folie:

  • Tot 12 jaar garantie
  • Tot 80% warmtewering
  • Besparing op het energieverbruik van de airco
  • Voorzien van een Hardcoat beschermlaag
  • Montage aan binnenzijde
  • UV-werend
  • Vermindering schittering

 

Matte Raamfolie

Zouden we het op onze website hebben over etched glass folie dan weet niet iedereen direct waar we op doelen, maar als we zeggen gezandstraalde of melkglasfolie dan dringt het wel door. Deze folie is inmiddels zeer populair geworden!

Een bestaande gevel van glas of een raam- of deurpartij krijgt door het aanbrengen van zo’n melkglas raamfolie een geheel ander uiterlijk. Naast voldoende daglicht zorgen grote raampartijen ook voor ongewenste inkijk en soms teveel aan zonlicht. Hiervoor is de speciale, zelfklevende folie ontwikkeld. Deze half transparante folie is er ook in diverse soorten. Je kunt het sowieso al bestellen als zonwerende raamfolie. Dan heb je meteen twee vliegen in één waard om het rustig te overwegen! Je kunt er heel wat creatieve ideeën in kwijt.  En door het gebruik van computergestuurde snijplotters is elke vorm dan ook mogelijk. Strepen, blokken, stippen, enzovoort in alle soorten en maten. Ook logo’s teksten en beeldmerken. Alles kan geproduceerd worden. Melkglas raamfolie wordt altijd op maat gemaakt en aangebracht.

Maar ook in uw woning staat u er versteld van hoeveel toepassingen er kunnen zijn. Je zou er bijna verslaafd aan worden!

Wij kunnen met trots vermelden, dat we bij uiteenlopende bedrijven allerlei mooie ontwerpen hebben aangebracht. Zeker ook hele eenvoudige, die toch een chique uitstraling geven aan de omgeving waar het geplaatst is.

Zowel in diverse kantoren, het Flevo Ziekenhuis, het gemeentehuis van Almere, dansstudio, sportzalen en zoveel meer, maar vooral ook bij veel particulieren is deze melkglas raamfolie reeds een uitverkoren toepassing.

Hebt u zin om uw bedrijf of woonhuis eens een chique opleving te geven? En wilt u dit “folie-avontuur” ook met ons beleven? Dan horen we dat graag van u!