Slide Slide Slide Slide

Matte Raamfolie Zakelijk

Matte raamfolie als anti inkijk, fijn als er geen inkijk meer is en niemand meer naar binnen kan kijken, maar je nog wel dezelfde lichtval houdt. De glas raamfolie (matte gezandstraalde uitstraling) wordt geplakt op plekken als uw Kantoor-of winkelraam, werkafscheiding etc. Deze hoogwaardige folie geeft dus veel privacy en heeft ook een zonwerende werking. En door het gebruik van computergestuurde snijplotters is elke vorm dan ook mogelijk logo’s, teksten en beeldmerken. Ook Stripping, blokken, stippen, enzovoort in alle soorten en maten. Hieronder ziet u een heel aantal foto’s van plekken waarop een matte raamfolie is toegepast

Zouden we het op onze website hebben over etched glass folie dan weet niet iedereen direct waar we op doelen, maar als we zeggen gezandstraalde of melkglasfolie dan dringt het wel door. Deze folie is inmiddels zeer populair geworden!

Een bestaande gevel van glas of een raam- of deurpartij krijgt door het aanbrengen van zo’n melkglas raamfolie een geheel ander uiterlijk. Naast voldoende daglicht zorgen grote raampartijen ook voor ongewenste inkijk en soms teveel aan zonlicht. Hiervoor is de speciale, zelfklevende folie ontwikkeld. Deze half transparante folie is er ook in diverse soorten. Je kunt het sowieso al bestellen als zonwerende raamfolie. Dan heb je meteen twee vliegen in één waard om het rustig te overwegen! Je kunt er heel wat creatieve ideeën in kwijt.  Maar ook in uw woning staat u er versteld van hoeveel toepassingen er kunnen zijn.

Wij kunnen met trots vermelden, dat we bij uiteenlopende bedrijven allerlei mooie ontwerpen hebben aangebracht. Zeker ook hele eenvoudige, die toch een chique uitstraling geven aan de omgeving waar het geplaatst is.

Zowel in diverse kantoren, het Flevo Ziekenhuis, het gemeentehuis van Almere, dansstudio, sportzalen en zoveel meer, maar vooral ook bij veel particulieren is deze melkglas raamfolie reeds een uitverkoren toepassing.

Hebt u zin om uw bedrijf of woonhuis eens een chique opleving te geven? En wilt u dit “folie-avontuur” ook met ons beleven? Dan horen we dat graag van u!