Slide Slide Slide

Reclameborden, Spandoekframes en Uitsteekbanieren

Hieronder ziet u een aantal van onze reeds uitgevoerde reclameborden, spandoekframes en banieren. Onder de foto’s geven wij u graag wat meer uitleg.

De vraag naar traditionele reclameborden blijft nog steeds gewild. En dat is ook logisch. Je komt ze toch nog overal tegen. Kijk bijvoorbeeld maar eens buiten rond en in het openbaar vervoer.

Wanneer uw bedrijf groeit, zult u best wel overwegen om een reclamebord te laten maken; het is immers op den duur een fraaie, winstopleverende uitdaging. Of  het nu gaat om een stoere, full colour decoratie voor uw winkel of voor een beurs of evenement of dat u er een wilt bestellen om die langs sportvelden te laten plaatsen. Om zeker te zijn van een goede keus, dient er vooraf met zorg overwogen te worden: welke vorm, welk materiaal, wat komt er op te staan, welke kleuren gaan we gebruiken?  Komt u met een eigen ontwerp of wilt u hulp bij uw idee? Wij ondersteunen u graag en laten u in het laatste geval uitvoerig mee kijken of het ontwerp en de belettering van bepaalde reclameborden naar uw zin zijn. Bij elke ondergrond hebben wij weer andere materialen ter beschikking, kleuren zijn in alle schakeringen aanwezig en natuurlijk is met 25 jaar ervaring ook volop vakmatige kennis in huis.

In deze categorie horen in feite ook de spandoekframes en uitsteekbanieren, want die komen tegenwoordig steeds meer bij onze aanvragen voor. Dan praten we natuurlijk niet meer over reclameborden van pvc platen, enzovoort,  maar werken dan duidelijk met heel andere materialen.

Populair en esthetisch zeer fraai zijn de spandoeken, gemonteerd in speciale frames. Doeken met een full colour geprinte reclame-uiting zijn een mooi alternatief voor standaard reclameborden. Deze frames worden geplaatst tegen gevels of vrij in het veld. De omlijsting is van aluminium buizen en buisfittingen. Wij leveren diverse soorten met TÜV-gecertificeerde bevestigings-/koppelsystemen. Elke denkbare buisconstructie kan hiermee worden opgebouwd. Doeken kunnen wij naadloos printen tot 5 meter breed. De stoere industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken spandoekframes enorm populair. In deze frames staat uw reclame-uiting altijd strak gespannen voor optimale attentiewaarde.

Uitsteekbanieren zijn dubbelzijdig in full colour bedrukte slogans, logo’s, etc., vervaardigd van mesh of PVC materiaal. Mesh is een stevige PVC-variant waar kleine gaatjes in zitten. Hierdoor is dit materiaal ideaal op een locatie waar het hard waait. Ze staan haaks op de muur en zijn bevestigd met chique gepolijste steunen. Daardoor zijn ze door de jaren heen ook makkelijk na te spannen indien dit noodzakelijk is. Eventueel kunnen de banieren ook vlak tegen de gevel geleverd worden. Uiteraard volstaat dan een enkelzijdige print en een andere gepolijste steun. Wilt u opvallen op straat of voor uw kantoor? Zo’n banier is snel bevestigd.

Onze monteurs ontfermen zich uiteraard over de montage van de reclameborden en spandoekframes.