Slide Slide Slide

Zonwerende Folies

Bij ons is het ook mogelijk om zonwerende raamfolie op uw ramen te monteren, waardoor u de opwarming van het glas kan reduceren tot maar liefst 80%. Zo houdt u het klimaat binnen optimaal, lekker koel én de zon buiten.Zie ook deze schattige kleine familie van vier personen die hun woning verandert in een comfortabele ruimte met LLumar glasfolie. Zij hoeven niet te vrezen voor hitte, schittering of zonschade.  Bekijk film: http://bit.do/www-youtube-zonwerende-folie

Hieronder ziet u een heel aantal foto’s van plekken waarop een zonwerende raamfolie is toegepast.

Zon- en warmtewerende raamfolie voor montage aan de binnenzijde of buitenzijde van uw glas vermindert de warmte-instraling van de zon en schitteringen. Ook filtert deze  glasfolie de UV-straling. Objecten en meubilair zijn dan ook tevens beschermd.

Wij monteren vakkundig de hoogwaardige zonwerende folie voor een natuurlijk zicht naar buiten en een mooie uitstraling voor uw bedrijfspand of huis. De folie laat meer dan genoeg licht door, zodat het in de kamers of ruimtes nauwelijks donkerder wordt. Ze verfraaien gebouwen en woningen zijn het hele jaar werkzaam, bij zowel hoog– als laagstaande zon.  Er kan nog vaag naar binnen worden gekeken als men zich dicht bij het glas bevindt. Deze zonwerende raamfolie komt in alle testen,  door onze leverancier gedaan, het beste uit de bus.

We hebben deze zonwerende raamfolie dan ook standaard op voorraad zodat wij snel voor u kunnen monteren en we kunnen zo dus een comfortabel werkklimaat creëren voor u en al uw medewerkers. Daarmee bent u vast en zeker voorbereid op de steeds langer durende zomers.

Toepasbaar op elk type vlakglas.

Dankzij de allernieuwste technieken is deze raamfolie ontwikkeld; een folie die wél de zonnewarmte reflecteert, maar niet vasthoudt en dus minder warmte opbouwt. Hierdoor blijft het koeler en aangenamer. Wij monteren de glasfolie aan de binnenzijde of buitenzijde van het glas.

Samenvattend is dus deze raamfolie de oplossing voor u. Een tegenstelling tot dure zonneschermen of screens, die onderhouden moeten worden. Dat brengt hoge kosten met zich mee, zowel in aanschaf als in onderhoudscontracten.

Voordelen van zonwerende folie:

  • Tot 12 jaar garantie
  • Tot 80% warmtewering
  • Besparing op het energieverbruik van de airco
  • Voorzien van een Hardcoat beschermlaag
  • Montage aan binnenzijde of buitenzijde
  • UV-werend
  • Vermindering schittering

Hebt u zin om uw bedrijf of woonhuis een aangenaam klimaat  te geven? En wilt u dit “folie-avontuur” ook met ons beleven? Dan horen we dat graag van u!